Premii de 26.000 de lei pentru concursul de MTB din 20 septembrie 2015 de la Moinesti – Bacau

S-a anuntat oficial: “Asociația Activ Moinești, în parteneriat cu Primăria Municipiului Moinești, Primăria Zemeș și cu susținerea OMV Petrom organizează, în data de 20 septembrie 2015, a 4-a editie a competiției naționale de Mountain Biking “I Wheel for Moinești-Zemeș” din Județul Bacău.”

Au inceput inscrierile pentru unul dintre cele mai importante concursuri de MTB in materie de premii: “I Wheel for Moinești-Zemeș”. Acesta se va desfasura in data de 20 septembrie 2015 pe dealurile din zona localitatilor Moinesti si Zemes si propune 3 trasee:

• Traseul A de 10 km (dificultate medie) pentru copiii cu vârste cuprinse între 10 şi 13 ani

• Traseul B de 35 km (dificultate medie) pentru urmatoarele categorii de vârstă: 14-17 ani (masculin şi feminin), 18-29 ani (masculin şi feminin), 30-39 ani (masculin şi feminin), 40+ ani (masculin şi feminin)

• Traseul C (dificultate medie sporită) pentru urmatoarele categorii: 18+ (feminin open), 18-29 ani (masculin), 30-39 ani (masculin), 40+ ani (masculin) și Elite ( masculin open și feminin open).

Fata de anii trecuti valoarea totala a premiilor in bani pentru ocupantii podiumului a crescut la 26.000 de lei, facand ca acest concurs sa aiba unul dintre cele mai mari fonduri de premiere de la concursurile de MTB din tara.

afis moinesti

Câştigătorii vor fi premiați astfel :

Loc I – 700 RON,

Loc II – 500 RON,

Loc III – 300 RON

 

La categoria Elite:

Loc I – 700,

Loc II – 600,

Loc III – 500,

Loc IV – 400,

Loc V – 300.

Acestor premii li se adauga si foarte multe alte produse pentru ciclisti ce pot fi castigate la tombola: Bellotto ofera doua echipamente de ciclism – unul pentru copii si unul pentru adulti, Sprint Sports au pregatit premii de la Continental, BBB si Muc-Off, Bike House aduce casti si manusi de ciclism pentru adulti si copii, DK Bike – Free Rider’s Shop au pregatit accesorii si componente de ciclism, Nescafe au pregatit tricouri si bandane de ciclism. In aceste conditii cu siguranta vor fi foarte multi participanti fericiti.

De hidratarea/energizarea concurentior se va ocupa HIGH5 Romania, iar de bicicletele lor va avea grija Ambulanta de Biciclete.

Sunt doar 250 de locuri disponibile. Asa ca cei care doresc să participe se pot înscrie până la data de 16 septembrie, completând formularul de concurs de pe www.iwheel.ro.

                                                       afis moinesti

Suma obținută din înscrierile în competiție va fi folosită pentru susținerea clubului de Mountain Bike „I Wheel Bike Club” din Moinești și Zemeș, cu scopul de a-l dezvolta și de a sprijini micii bicicliști din comunitate. Tinerii din clubul de MTB vor beneficia de echipamente sportive, iar comunitatea de activități informativ educative adresate elevilor (școli generale și licee) și de dotarea unităților de învățământ din Moinești și Zemeș cu rastele pentru parcarea bicicletelor.

Pentru organizarea competiției vor fi implicați peste 250 de voluntari ai Asociației Activ Moinești și OMV Petrom.

Mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe pagina de Facebook a competitiei sau pe site-ul www.iwheel.ro.

Bike FM va fi pe 20 septembrie la Moinesti! Va asteptam!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *