Campina Open MTB este Race for Autism si in 2015!

Ne-am bucurat sa aflam ca si in acest an, la Campina, se va desfasura concursul de MTB ale carui incasari sunt donate copiilor cu autism. Mai jos gasiti detaliile legate de concurs. Sunteti asteptati la start pe 5 septembrie 2015.

poster vf cmtb

“Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația E.A.S.C. Caraiman Câmpina a anuntat cea de-a IV-a ediție a competiției Câmpina Open MTB – Race for Autism programată anul acesta pe 5 septembrie, pe aceleași frumoase dealuri prahovene.

Înscrierile se fac online, pe www.campina-mtb.ro. Detaliile privind condițiile de participare și traseele sunt disponibile pe site

La competiție sunt așteptați participanți din toate categoriile de vârstă și abilități: avansați, amatori, copii, familii, organizatorii pregătind, și anul acesta, 3 trasee cu grade diferite de dificultate, incluzând atât offroad cât și drum asfaltat.
Ca în fiecare an, competiția se bucură de sprijinul Primăriei și Consiliului local al Municipiului Câmpina dar și de suportul substanțial al OMV Petrom și LEMET, susținători cu tradiție ai evenimentului prin fondurile puse la dispoziție și prin voluntarii implicați în organizare.

“Câmpina Open MTB – Race for autism” este un eveniment sportiv caritabil care susține, anual, o cauză socială. Toate fondurile obținute din înscriere sunt folosite pentru derularea unor proiecte dedicate integrării sociale a copiilor cu autism din Câmpina și împrejurimi.
Ediția din 2014, a treia a competiției, a marcat o participare-record (550 de competitori, dintre care 37 copii și 31 concurenți la categoria Family) iar în urma înscrierilor și donațiilor individuale au fost strânși 29.068 lei pentru copiii cu autism. Cu suma obținută au fost organizate 4 cursuri de instruire pentru cadrele didactice din 4 școli câmpinene, au fost tipărite materiale informative pentru cadrele didactice, au fost achiziționate materiale de lucru pentru părinți, a fost facilitată participarea persoanlului din centrul de zi pentru copii cu dizabilități la o conferință de profil și va fi organizat un workshop/curs de instruire cu părinții în luna mai.

Fondurile strânse la ediția a IV-a a competiției Câmpina Open MTB vor fi folosite pentru susținerea activităților de integrarea școlară a copiilor cu tulburări din spectrul autist din Câmpina.

Vă așteptăm cu drag!

Contact: Răzvan Rădulescu – Fundația Romanian Angel Appeal
Tel: 0731 137 516, e-mail: razvan@campina-mtb.ro

Fundația RAA este o organizație neguvernamentală care, de peste 20 de ani, desfășoară proiecte în beneficiul copiilor afectați de boli cronice, copii abandonați, copii din instituții și/sau aflați la risc de excludere socială. Prin proiectele pe care le implementează, Fundația RAA oferă beneficiarilor săi servicii medicale, sociale, de consiliere, servicii de instruire, și desfășoară campanii naționale de informare. În ultimii 6 ani, Fundația Romanian Angel Appeal a sprijinit, prin activitatea sa, copii și tineri cu autism precum și familiile acestora, prin facilitatea accesului la servicii specializate si prin înființarea, în 35 de județe ale țării și în municipiul București, a 40 de Centre de consiliere și asistență pentru persoane cu autism.

Asociația Caraimain Câmpina este o organizație neguvernamentală înființată cu scopul de a oferi tinerilor o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber prin practicarea activităților în aer liber – orientare sportivă, escaladă și alpinism, speologie, ciclism montan, drumeție montană, alergare montană – prin organizarea de cursuri de inițiere în practicarea acestor activități și apoi participarea la competiții de profil precum și prin educarea tinerei generații în spiritul ocrotirii și conservării mediului prin acțiuni de igienizare – ecologizare a unor zone turistice și prin participarea la alte activități conexe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *