Urban Trail XCC

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Urban Trail XCC

noiembrie 12 @ 10:00 - 16:00

Urban Trail XCC, un eveniment cu format special, care a fost indragit repede de ciclisti, si care era planuit sa deschida noul sezon Riders Club, va fi organizat la alta data fata de cea anuntata.

Pregatirea competitiei Urban Trail XCC a inceput inca de anul trecut si s-au depus eforturi pentru gasirea unei locatii potrivite cu formatul sau special pe care dorim sa il mentinem si sa il imbunatatim. Totusi, toate demersurile depuse pentru gasirea acesteia nu s-au finalizat in timp util pentru a-l putea organiza in luna martie.
Vechea locatie, Centrul Expozitional Romexpo, nu mai este una viabila pentru aceasta cursa, pe terenul respectiv urmand sa se realizeze lucrari de constructie. Am identificat alte locatii potentiale, insa cele mai multe nu ar putea sustine formatul concursului si nici ceea ce ne-am propus pentru acest an. O alta varianta de locatie pe care am considerat-o buna s-a dovedit ca necesita un proces de avizare anevoios, care nu ar garanta posibilitatea desfasurarii evenimentului la data programata.
Asadar, pentru a organiza Urban Trail XCC la nivelul pe care ni-l dorim, cu un traseu provocator, preferam sa ne acordam mai mult timp pentru a  lucra in perioada urmatoare sa facem din acest concurs un eveniment de top in Riders Club.
In acest moment echipa noastra continua eforturile de obtinere a avizelor necesare competitiei si pregatirea in detaliu a acesteia. Data la care planuim sa il organizam este 12 noiembrie si speram sa va putem da cat mai repede o confirmare in acest sens.

Detalii

Data:
noiembrie 12
Timp:
10:00 - 16:00
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
,
Sit web:
http://www.ridersclub.ro

Loc de întâlnire

Bucuresti
Bucuresti, România + Harta Google
Sit web:
http://www.ridersclub.ro/ro/competitie-ciclism/urban-trail-xcc-2017