Cheia MTB Challenge – editia a II-a

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Cheia MTB Challenge – editia a II-a

16 septembrie 2017 @ 8:00 - 17 septembrie 2017 @ 17:00

Organizat de Asociația pentru Dezvoltare Comunitară Zăganul
Data: 16-17 septembrie 2017
Locație start / finish: Câmpul Ardelii, intare în stațiunea Cheia, comuna Măneciu, județul Prahova
Concursul Cheia MTB Challenge are doua trasee de tip circuit, cu startul şi finnish-ul la intrarea în stațiunea Cheia, în zona Câmpul Ardelii.

A doua ediţie a concursului XCM Cheia MTB Challenge te aşteaptă cu cel mai spectaculos traseu din zona Măneciu-Cheia. Parcurgerea crestei munţilor Tătaru îţi va oferi o experienţă de neuitat, cu căţărări provocatoare, zone de respiro în care poţi admira peisajele de basm, dar şi coborâri de mare viteză!

Traseul de maraton MTB – 16 septembrie – are o lungime de 54 km iar diferenţa de nivel este de aproape 1390 de metri. Cel mai înalt punct al traseului este în preajma Vârfului Crai cu înălţimea de 1472 m.
http://cheiamtb.ro/concurs/traseu/
Timpul mediu de parcurgere a traseului este de 4 ore. Pe întregul traseu vor exista puncte de realimentare unde se vor găsi apă, fructe, glucoză şi energizante. Timpul limită este de 6 ore în condiţiile unui traseu uscat, în cazuri excepţionale timpul limită se va extinde sau se va aştepta până la sosirea ultimului concurent.

Traseul de semimaraton MTB – 17 septembrie are o lungime de 28.81 km iar diferenţa de nivel este de aproape 710 de metri. Cel mai înalt punct al traseului este în preajma Culmii Căzăturii cu înălţimea de 1113 m de unde puteţi admira Valea Stânii şi întreaga Vale a Teleajenelului.
http://cheiamtb.ro/concurs/traseu/
Timpul mediu de parcurgere a traseului este de 2 ore și 30 de minute. Pe întregul traseu vor exista puncte de realimentare unde se vor găsi apă, fructe şi energizante. Timpul limită este de 4 ore în condiţiile unui traseu uscat, în cazuri excepţionale timpul limită se va extinde sau se va aştepta până la sosirea ultimului concurent.

Detalii

Începere:
16 septembrie 2017 @ 8:00
Se termină:
17 septembrie 2017 @ 17:00
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
,
Sit web:
http://cheiamtb.ro/

Loc de întâlnire

Cheia
Cheia, România + Harta Google
Sit web:
http://cheiamtb.ro/